DING DONG
informatie:
80 p.
22,1 x 15,6 cm
zw/w
bijlagen:
Voorbeeldbladzijden Ding Dong
 
Ding Dong: het nieuwe heen-en-weerboekje voor de allerkleinsten
Ding Dong
is een variant op het succesvolle Tingeling. Dit níeuwe heen-en-weerboekje is echter speciaal ontwikkeld voor de kinderopvang of de peuterspeelzaal. Het bevordert een vlot contact tussen thuis en de instelling.
In de kinderopvang is de communicatie tussen ouders en verzorg(st)ers van het grootste belang. Dankzij de doordachte aanpak van dit heen-en-weerschriftje worden boodschappen op een prettige en snelle manier doorgegeven. Pictogrammen beperken het schrijven van mededelingen en vragen. Aan alles is gedacht: gegevens over het kind en het dagverblijf, aandachtspunten en afspraken. Met vier regels schrijfruimte om elke dag iets te noteren. En achterin een prettig en speels observatieschema om het kind nog beter te volgen!

Het gebruik van Ding Dong
Ding Dong kan zowel dagelijks als af en toe worden gebruikt, klassikaal en individueel. Naast het communicatieve hoofddoel kan de instelling zich met het boekje ook profileren naar ouders toe. Het heen-en-weerboekje Ding Dong zal bijdragen tot een optimale communicatie en verstandhouding tussen de ouders en het kinderdagverblijf met als inzet veilige en professionele begeleiding van kinderen. 

Art.Nr. EAN Omschrijving Adviesprijs Order
DIN01Ding Dong (set 5 st.)€ 17,50
DIN919789059322387Ding Dong, 1 ex.€ 3,50
Recensies

 

Anderen bekeken ook:
Ding Dong SuperDing Dong Super

lees meer Lees Meer
... omdat onderwijs ook Šnders kan