NVLF
informatie:
'sprekende'pen
inclusief 800 slimme stickers
Ledenvoordeel NVLF
met koptelefoonaansluiting
met 8 Gb opslagruimte
oplaadbaar via elke device (kabel wordt meegeleverd)
bijlagen:
De Voorlezer informatiefolder
 
 

Welkom leden van de NVLF,

Onderaan deze pagina vind je de bestelmogelijkheid voor de Voorlezer en (indien nodig) de sets extra stickers. Met de speciale NVLF-kortingscode ontvang je 15% korting op de Voorlezer en de stickersets. De actiecode voer je in op de pagina van je winkelwagentje (via de button Actiecode ingeven). De actiecode is te vinden op de intranetpagina van de NVLF website. Je korting geldt voor 2020, en kan verlengd worden, wanneer NVLF en Schoolsupport een nieuwe afspraak maken voor 2021 en daarna.

Let op: vermeld tijdens het bestellen je NVLF lidnummer in het opmerkingenveld!

 

Auditieve ondersteuning met De Voorlezer

Met de Voorlezer kunnen leerlingen zich vanaf het eerste moment al luisterend een basiswoordenschat eigen maken. De Voorlezer is een ‘sprekende’ pen, die elk aangestipt woord (en/of het bijbehorende plaatje) van de gekoppelde en voorleesbare boeken hardop voorleest.

De mogelijkheden van de Voorlezer zijn eindeloos! Behalve auditieve ondersteuning uit gekoppelde (NT2-)boeken, worden er 800 ‘slimme’ stickers meegeleverd. Elke sticker is te koppelen aan de Voorlezer en via de opnamefunctie spreek je je eigen teksten in. Zo plak je die sticker mét luistertekst overal waar je maar wilt: in andere leerboeken, in leesboeken, in toetsen, in je lokaal, in schriften, etc. Met de Voorlezer ontdekken kinderen auditief de wereld om zich heen – letterlijk.

De Voorlezer en NT2, praat mee!

De Voorlezer is los te gebruiken, maar ook i.c.m. leeroplossingen van Schoolsupport (en andere uitgeverijen) die werken met de Voorlezer: zoals o.a. de leer-luisterboeken van NT2, praat mee! De leerlingen kunnen op een aantal posters en grote plaatjes met de pen op ontdekkingsreis gaan en luisteren naar wat de pen vertelt. Hierdoor bieden de materialen vooral ook uitkomst voor kinderen die nog niet kunnen lezen: de woordenschat wordt auditief aangeboden. 

Omdat het leer- en luisterboek en de werkbladen van NT2, praat mee zich richten op de eerste stappen van de leerlingen in een nieuwe taal, staat het maken van een woordenschat centraal. Meer over deze leeroplossing lees je hier

Meer weten over de Voorlezer in combinatie met NT2, praat mee? Bekijk hieronder de instructievideo:

Website Voorlezer

Wil je meer weten over de Voorlezer, de handleiding inzien of wil je bestaande geluidsbestanden downloaden voor op de pen? Kijk dan op de website: www.devoorlezer.eu.


Art.Nr. EAN Omschrijving Adviesprijs Order
SSDVL1017436956527552De Voorlezer (smart reading pen), 8Gb, incl. 800 productiestickers€ 49,00
SNRVRD0017436956587501800 extra stickers voor de Voorlezer€ 14,95
Recensies

 

... omdat onderwijs ook Šnders kan