Maandactie december 2016 

Nu in de decemberactie: een selectie onze succesvolle educatieve spellen met 10% korting!

Ontdek hoe educatieve spellen jouw lessen kunnen verrijken! Door spelenderwijs te leren onthouden leerlingen de lesstof beter en blijven jouw lessen leuk en afwisselend. Verbeter rekenen met Toverstapels, en woordenschat of spelling met Draaitaal, Spellingtoren en Doe de hussel! Zet Quiz It! in voor breinkrakers in quizvorm. Laat jouw leerlingen spelen en verhoog het denkvermogen!

Bestel de spellen nu met 10% korting, of lees hieronder meer over deze bestsellers.

Toverstapels
13 oefenkaarten worden een zelfcontrolerende Toverstapel! Voor het leren en automatiseren van de tafels en optel- en aftreksommen kunnen leerlingen aan de slag met deze serie. Het biedt een motiverende oplossing in kaartspelvorm, voorzien van verrassende zelfcontrole en perfecte visualisering van wat een tafelsom of een optel- of aftreksom is.
Dit spel wil ik!

Draaitaal
DraaiTaal is een woordenschatspel waarbij de leerling steeds bij een zin het juiste woord kiest. Met DraaiTaal speelt de leerling alleen of samen op niveau M3 t/m E8.
Dit spel wil ik!

Spellingtoren
Spellingtoren is een zelfcorrigerende spellenserie die het herkennen van het woordbeeld oefent, beschikbaar voor niveau's M4, M5, M6, M7, LG en Varia.
Dit spel wil ik! 

Doe de hussel
Elk Doe de hussel-spel bevat meerdere series kaarten. Een serie bestaat uit vier kaarten: deze legt je leerling in de goede volgorde, zodat er een logisch verhaal volgt.
Dit spel wil ik! 

Quiz It!
In de quizkaartspellen van QUIZ IT! zitten honderden denk- en geheugenquizvragen. De spellen staan garant voor urenlang speelplezier en breinkraken: spelenderwijs je denkvermogen verhogen. Door de kleurrijke illustraties zien de spellen er extra aantrekkelijk uit.
Dit spel wil ik!

... omdat onderwijs ook Šnders kan