TEGENSTELLINGEN BIJ DIEREN
informatie:
in kleur
veel foto's
32 pagina's per deel
 

Verschillen tussen dieren

Ontdek met uw leerlingen de wonderlijke wereld van het dierenrijk! Ze verbazen zich over de tegenstellingen bij dieren. Van blauwe vinvissen tot bijkolibries. En van papegaaien tot neusapen.

Tegenstellingen bij Dieren

  • Voor lezers van 10 tot 14 jaar
  • Informatieve teksten vol weetjes en feiten
  • Inclusief foto's op ware grootte met liniaal

Waaruit bestaat Tegenstellingen bij Dieren?

  • Groot en klein
  • Slim en simpel
  • Snel en langzaam
  • Sterk en zwak

Voorbeeldbladzijden uit Tegenstellingen bij Dieren:

 

Voor wie is Tegenstellingen bij Dieren bedoeld?
De boeken uit de serie Tegenstellingen bij Dieren zijn in de eerste plaats geschikt voor leerlingen van 10 tot 14 jaar om zélf te lezen. Ze kunnen gebruikt worden als extra verdieping bij wereldoriëntatie of als materiaal voor een spreekbeurt of werkstuk. Leerlingen oefenen het begrijpend lezen.

Meer dan lezen
Tegenstellingen bij Dieren is een Corona-leesserie. Kenmerkend voor deze leesboeken zijn de uiteenlopende (informatieve) onderwerpen. Door de diversiteit is er voor elke leerling wel een geschikt boek. De boeken worden geprezen om hun heldere kijk op de onderwerpen en het duidelijke taalgebruik. De leesboeken zijn zeer rijk geïllustreerd.
Ook voor de leerkracht bieden de boeken aanvullende informatie bij het behandelen van specifieke onderwerpen binnen de lesstof. De boeken zijn uitstekend geschikt als voorbereiding op een spreekbeurt of werkstuk en bieden een mooie inleiding op een wereldoriënterend onderwerp.


Art.Nr. EAN Omschrijving Adviesprijs Order
TBD400Tegenstellingen bij Dieren€ 46,80

Kerndoelenverantwoording:

40 De leerlingen leren in de eigen omgeving veel voorkomende planten en dieren onderscheiden en benoemen en leren hoe ze functioneren in hun leefomgeving.
41 De leerlingen leren over de bouw van planten, dieren en mensen en over de vorm en functie van hun onderdelen.
Recensies

 

... omdat onderwijs ook Šnders kan