VAN HOT NAAR HER! - QUIZ IT! JUNIOR
informatie:
50 quizkaarten
kleurrijk geÔllustreerd
voor leerlingen vanaf 8 jaar
bijlagen:
Voorbeeldkaarten
 
50 Quizvragen over topografie
Als je van Arnhem naar Nijmegen gaat, welke rivieren moet je dan oversteken? Weet jij waar Oenkerk en Boerengat liggen? Kun je afstanden tussen verschillende plaatsen inschatten? Weet jij welke provincies aan elkaar grenzen? Dit soort quizvragen over topografie vindt u in Van hot naar her! Daarnaast zitten er ook veel beeld- en spelvragen in.
Elk kaartje bevat een meerkeuzevraag op de voorkant en het antwoord op de achterkant. Van hot naar her! is een kleurrijk en leerzaam quizspelletje!


Voor wie is Van hot naar her!geschikt?
Van hot naar her! uit de QUIZ IT! Junior serie is geschikt voor alle leerlingen vanaf 8 jaar. Het quizspel is leuk om in tweetallen of alleen te doen, maar ook prima klassikaal inzetbaar, bijvoorbeeld om een les mee te beginnen of te eindigen.

De serie QUIZ IT! Junior!
De serie QUIZ IT! Junior bestaat uit quizspellen rond allerlei vakgebieden en thema's. O.a. rekenen, taal (spreekwoorden, spelling), techniek, geschiedenis, topografie enz. Er verschijnen regelmatig nieuwe titels.
QUIZ IT! Junior is een zeer geschikt voor leerkrachten die graag meer educatieve spelmaterialen "voor tussendoor" willen inzetten in hun groep.

Handig kunststof doosje
QUIZ IT! Junior wordt, speciaal voor het onderwijs, geleverd in een handig doorzichtig kunststof doosje.

Art.Nr. EAN Omschrijving Adviesprijs Order

Kerndoelenverantwoording:

47 De leerlingen leren de ruimtelijke inrichting van de eigen omgeving te vergelijken met die in omgevingen elders, in binnen- en buitenland, vanuit de perspectieven landschap, wonen, werken, bestuur, verkeer, recreatie, welvaart, cultuur en levensbeschouwing. In ieder geval wordt daarbij aandacht besteed aan twee lidstaten van de Europese Unie en twee landen die in 2004 lid werden, de Verenigde Staten en een land in AziŽ, Afrika en Zuid-Amerika.
49 De leerlingen leren over de mondiale ruimtelijke spreiding van bevolkingsconcentraties en godsdiensten, van klimaten, energiebronnen en van natuurlandschappen zoals vulkanen, woestijnen, tropische regenwouden, hooggebergten en rivieren.
50 De leerlingen leren omgaan met kaart en atlas, beheersen de basistopografie van Nederland, Europa en de rest van de wereld en ontwikkelen een eigentijds geografisch wereldbeeld.
Recensies

 

Anderen bekeken ook:
Presenteren is lerenPresenteren is leren

lees meer Lees Meer
Helden en idolen - QUIZ IT! JuniorHelden en idolen - QUIZ IT! Junior

lees meer Lees Meer
... omdat onderwijs ook Šnders kan