CORONA-SERIES GESCHIEDENIS
informatie:
informatieve leesseries
hard-cover
voor 9-14 jaar
 

Informatieve leesboeken voor 9-14 jaar

Met de Corona-leesseries blijven kinderen lezen. Een groot aantal series biedt voor elke leeftijd en voor elke interesse wat wils. Daardoor zijn er ook aantrekkelijke boeken voor kinderen die moeizaam en minder graag lezen.

De boeken zijn rijk geïllustreerd, opgemaakt in goed leesbare letters en 'moeilijke' woorden worden verklaard. Achterin staat een woordenlijst en vaak een lijst met websites voor meer informatie. De boeken worden geprezen om hun heldere kijk op de onderwerpen en het duidelijke taalgebruik.
Ook voor de leerkracht bieden de boeken aanvullende informatie bij het behandelen van specifieke onderwerpen binnen de lesstof.
Corona-boeken zijn uitstekend geschikt als voorbereiding op een spreekbeurt of werkstuk en bieden een mooie inleiding op een wereldoriënterend onderwerp.

Bij veel Corona-leesseries zijn onder de titel Info+ kopieerbare werkbladen verkrijgbaar met opdrachten voor woordenschatontwikkeling. De Info+-kopieerbladen voor de bovenbouw bevatten ook opdrachten voor studievaardigheden, met name zoeken op internet en presentatievormen zoals een poster of een PowerPoint-presentatie. 

Groep 5-6 (9-10 jaar)

- Bezoek aan het verleden

Groep 7-8 en hoger (10-14 jaar)

Keerpunten in de geschiedenis


Art.Nr. EAN Omschrijving Adviesprijs Order
ARS08PBoekPluspakket Info 11-12 jaar€ 339,00
Recensies

 

... omdat onderwijs ook Šnders kan