FIRST STEPS INTO ENGLISH
informatie:
90 blz.
kopieerboek
zw/w
incl. kopieerlicentie schoollocatie
incl. handleiding, antwoorden en luister-cd
idee en uitwerking: Katja Schmidt
nu ook ENGELS-ENGELS versie!
bijlagen:
Inhoudsopgave
Voorbeeldbladzijden
Voorwoord
 
Op een leuke manier Engels leren met First Steps into English
Met dit kopieerbare werkboekkunnen enthousiaste leerkrachten en kinderen in groep 4, 5 en 6 met Engels aan de gang. De kopieerbladen bieden, in combinatie met de luister-cd, de mogelijkheid om jonge kinderen op een creatieve manier met de taal in aanraking te laten komen of om kinderen die tijd over hebben op een zinvolle manier aan het leren van een extra taal te zetten.

Waaruit bestaat First Steps into English?
In de kopieerbladen worden tien thema's behandeld die de kinderen aanspreken: nice to meet you, this is me, in the classroom, the colours, the numbers, the animals, I have ... for breakfast, I have ... for lunch, the seasons, Santa Claus is coming. Elk thema of hoofdstuk bestaat uit een woordenlijst, een aantal handige lesideeën en flexibel inzetbare kopieerbladen met liedteksten, raadsels, puzzels en andere speelse oefeningen. De kinderen kunnen hier zelfstandig mee aan de slag, maar de leerkracht kan er ook voor kiezen om bepaalde opdrachten klassikaal aan te pakken.

De voortgang van de kinderen is op een handige en overzichtelijke manier bij te houden op een werkpas. Door de leuke illustraties, de grote variatie aan werkvormen en de mogelijkheid om een diploma Engels te verdienen, zullen de kinderen met veel plezier Engels leren. Op de luister-cd staan alle dialogen en alle woorden (los en in zinsverband) uit de woordenlijsten.

Een kopieerbaar werkboek dat jonge kinderen uitnodigt om kennis te maken met het Engels en deze taal te verwerven. Zeer geschikt om zelfstandig mee te werken en voor differentiatie. Met de uitbreiding van een ENGELS-ENGELS versie op de workcards voor de leerlingen is dit boek ook zeer bruikbaar op Early Bird scholen!

Ook verkrijgbaar als Printboek Online

Deze uitgave is ook digitaal verkrijgbaar als Printboek Online. De voordelen van een Printboek Online zijn groot:

  • Kopiëren hoeft niet meer, u print voortaan de werkbladen van uw keuze.
  • Kopieerboek kwijt? Geen probleem: elk printboek online staat altijd 24/7 op mijn.schoolsupport.nl (een link hier naartoe kunt u makkelijk toevoegen aan uw eigen elektronische leeromgeving of bookmarks).
  • Toegankelijk op school én thuis.
  • Elk teamlid heeft toegang zonder inlog en wij beheren en bewaren de werkbladen online voor de school.
  • Uw printboek online is na aankoop altijd actueel, direct bruikbaar en raakt nooit kwijt!


Hoe kan ik een Printboek Online direct gebruiken?
Printboeken Online (digitale versies van boeken) zijn direct online beschikbaar via mijn.schoolsupport.nl (verzamelplaats voor digitale leermiddelen). Na bestelling van een Printboek Online (of een andere online uitgave)heeft u direct toegang tot de uitgave met uw Schoolsupport inloggegevens. De online uitgave kunt u meteen gebruiken op uw computer en digibord. En natuurlijk kunt u het hele boek of bepaalde bladzijden printen. Het Printboek Online is alleen bestemd voor gebruik op uw locatie (en bij u thuis). Licenties voor Printboek Online gelden 5 jaar.


Art.Nr. EAN Omschrijving Adviesprijs Order
FSE01x9789076233093First Steps into English ENGELS-ENGELS versie (kopieerwerkboek + luister CD)€ 19,50
Recensies

 

... omdat onderwijs ook Šnders kan