BUNNY BOO
informatie:
meerdere niveaus
60 uitdagingen
 
Tover een konijn tevoorschijn! Kijkt het konijn door het ronde gat of door de ster? Zit het konijn op het rode, gele of blauwe blok? Met dit spel kunnen jonge kinderen oefenen met ruimtelijk inzicht. 

Hoe werken leerlingen met Bunny Boo?
De leerling kiest een kaart met een opdracht uit. Er zijn kaarten op 4 niveaus: starter, junior, expert en master. Vervolgens bouwt de leerling wat er op de kaart staat met de blokken en het konijn. Als het vooraanzicht van je constructie of bouwsel hetzelfde is als op de kaart heb je het probleem opgelost. De blokken en het konijn kunnen ook gebruikt worden om begrippen te oefenen als boven en onder, binnen en buiten of zichtbaar en verborgen.

Voor wie is Bunny Boo geschikt?
Door de verschillende niveaus is het spel geschikt voor alle leerlingen tussen de 2 en de vijf jaar. Heel geschikt dus om te gebruiken bij de kleuters of in de onderbouw. 

Waaruit bestaat Bunny Boo?
- 60 opdrachtkaarten op 4 verschillende niveaus
- 3 gekleurde blokken
- een houten konijn

Bekijk de video


Art.Nr. EAN Omschrijving Adviesprijs Order
DSP215414301518747Bunny Boo€ 29,99

Kerndoelenverantwoording:

0 Leergebiedoverstijgend: Deze uitgave is gericht op het ontwikkelen van algemene vaardigheden. Bij deze uitgave kan het zijn dat er geen specifiek leergebied wordt aangegeven. Deze uitgave is bijvoorbeeld gericht op het zelfbeeld, zintuiglijke en motorische mogelijkheden, omgaan met beperkingen, omgaan met hulpmiddelen of nieuwe media.
Recensies

 

Anderen bekeken ook:
Denkspellenpakket voor (hoog)begaafde leerlingenDenkspellenpakket voor (hoog)begaafde leerlingen

lees meer Lees Meer
Camelot JrCamelot Jr

lees meer Lees Meer
... omdat onderwijs ook Šnders kan