THE CHATTERBOX
informatie:
6 spellen
mondelinge vaardigheid Engels
activerend en motiverend
 
Lets get those kids talking in English!
The Chatterbox is ontwikkeld voor kinderen die al ongeveer 2 jaar Engels leren. Het doel van de zes verschillende spelletjes is om de basis van de Engelse taal op een speelse en efficiënte manier te leren en vooral te oefenen. Met name de mondelinge vaardigheden (spreken en luisteren) komen ruim aan bod met The Chatterbox. De zes spellen zijn allemaal groepsspelletjes en zorgen ervoor dat er Engels gepraat wordt tussen de spelers. En dat is natuurlijk waar het om gaat bij het leren van een vreemde taal!

Hoe werken leerlingen met The Chatterbox?
The Chatterbox bestaat uit zes spellen die uw leerlingen uitdagen Engels te spreken, ook de leerlingen die dat niet zo goed durven. De leerlingen kunnen in groepjes aan de slag met één van de zes spellen.

Voor wie is The Chatterbox geschikt?
The Chatterbox is ontwikkeld voor kinderen die ongeveer twee jaar Engels gevolgd hebben en is daarmee geschikt voor kinderen in groep 8 en de onderbouw van het voortgezet onderwijs.

The Chatterbox is geschikt voor Level A1 en A2 volgens de CEFR (the Common European Framework of Reference for Languages):

Waaruit bestaat The Chatterbox?

  • Instructies met extra suggestie voor de docent, in het Nederlands en het Engels
  • De zes spellen:

- A game on numbers (0-100); 3-9 spelers
- A game on spelling; 3-9 spelers
- A game on family and relationships; 3-9 spelers
- A game on describing people’s faces; 2-6 spelers
- A game on questions and answers; hoe meer spelers hoe beter
- A game on instructions; hoe meer spelers hoe beter


Art.Nr. EAN Omschrijving Adviesprijs Order

Kerndoelenverantwoording:

13 De leerling leert strategieŽn te gebruiken bij het verwerven van informatie uit gesproken en geschreven Engelstalige teksten.
14 De leerling leert in Engelstalige schriftelijke en digitale bronnen informatie te zoeken, te ordenen en te beoordelen op waarde voor hemzelf en anderen.
15 De leerling leert in spreektaal anderen een beeld te geven van zijn dagelijks leven.
Recensies

 

... omdat onderwijs ook Šnders kan