SPORT EN SPEL! - QUIZ IT! JUNIOR
informatie:
50 pittige kenniskrakers
vanaf 8 jaar
1-4 spelers
kleurrijk geÔllustreerd
bijlagen:
Voorbeeldkaartjes
 

Kenniskrakers over sport voor midden- en bovenbouw

Wat heb je nodig voor flyboarden? Hoe heet die Japanse sport waarbij dikke en bijna blote mannen elkaar op de grond gooien? Wie spelen er CP-voetbal?
Wat de kinderen niet weten, steken ze al spelend op met Sport en spel!, het nieuwste QUIZ IT! Junior-spel.

Gratis digibordversie
U kunt Sport en spel! ook met de hele klas op het digibord spelen. Deze digibordversie is gratis! Laat de kinderen op deze manier proeven aan het spel. Daarna kunnen groepjes leerlingen zelfstandig met het kaartspel spelen als tussendoortje.

Waaruit bestaat een QUIZ IT! Junior-spel?
Sport en spel! is een van de vele kaartspellen uit de bekende QUIZ IT! Junior-serie. QUIZ IT! Junior-spellen staan garant voor urenlang quiz- en breinkrakersplezier. De spellen zijn uitgevoerd als een stok van ca. 50 kaarten. Aan de ene kant van een kaart staat doorgaans het raadsel of de vraag, aan de andere kant de oplossing(en). Door de kleurrijke illustraties zien de spellen er extra aantrekkelijk uit.

Voor wie is QUIZ IT! Junior bedoeld?
QUIZ IT! Junior is geschikt voor alle kinderen vanaf 8 jaar. De spellen zijn leuk om in tweetallen of alleen te doen, maar ook prima klassikaal in te zetten, bijvoorbeeld om een les mee te beginnen of te eindigen. 

Handig kunststof doosje
Elk QUIZ IT! Junior-spel wordt, speciaal voor het onderwijs, geleverd in een doorzichtig kunststof doosje. Deze opbergdoosjes zijn ook los verkrijgbaar.


Art.Nr. EAN Omschrijving Adviesprijs Order
QT849QUIZ IT! Junior, Sport en spel! + box€ 8,95
QT845QUIZ IT! Junior, Sport en spel! – 5 ex.€ 15,00
Recensies

 

Anderen bekeken ook:
QUIZ IT! JuniorQUIZ IT! Junior

lees meer Lees Meer
QUIZ IT!QUIZ IT!

lees meer Lees Meer
... omdat onderwijs ook Šnders kan