HET DIERENBAL (KLEINTJE KAF)
informatie:
21 x 21 cm
gebonden boek, met cd
32 pagina's
Kleintje Kaf
bijlagen:
CD Label
Het Dierenbal voorbeeldpagina's
IJsbeer op de schots
Nijvere mieren
Olaf droomt
Olaf op de slak
Olaf slaapt
Varkentje en Olaf
 
De Leeuw is Los...
"Op de boerderij wonen heel veel dieren: kippen, koeien, varkens, een hond en ook ganzen. Olaf, het kleine gansje, is helemaal niet dom. Hij is erg nieuwsgierig en denkt over alles heel diep na. Bijvoorbeeld over de wijde wereld. Olaf is zo nieuwsgierig dat hij op pad gaat. Hij gaat het hek uit, hij slaat links af en loopt zonder om te kijken de weg af. Door de weilanden, langs de rivier, over de heuvels.
In de wijde wereld ontmoet Olaf allerlei dieren, een uil, een sprinkhaan, een cavia die hem met zijn bootje naar Amerika brengt. Zijn reis eindigt met het grote feest, het Dierenbal, op zijn eigen boerderij."

Geïllustreerde verhalen, muzikale vertellingen en liedjes
Het cd-boek met treffende illustraties van Ingeborg Panjer is net als de voorstelling: vol met verhalen over alom bekende thema's voor de kinderen en vooral veel, heel veel leuke momenten. Op de cd staat de muzikale vertellingen als toegift nog eens alle liedjes, waarnaar de kinderen kunnen luisteren en die de kinderen ook heel gemakkelijk kunnen meezingen. Liedjes over vieze varkens, ijsberen op het strand, ondeugende vogels, luie mieren, springende sprinkhanen en dierengeluiden.

Het Dierenbal is een compleet lees- en luisterboek dat leerkrachten veel mogelijkheden biedt om het thema, het verhaal, het hoorspel en de liedjes op een creatieve wijze invulling te geven.

Kleintje Kaf
Het Dierenbal is een vernieuwend en bij het thema aansluitend boek met bijbehorende liedjes cd van Kleintje Kaf. Alle liedjes zijn nu al te beluisteren op www.kleintjekaf.nl.

Wilt u liever eerst het boek zien en lezen? Bekijk de bijlage 'binnenwerk'.

Art.Nr. EAN Omschrijving Adviesprijs Order
DRB01Dierenbal, inclusief luistercd€ 9,50
Recensies

 

... omdat onderwijs ook Šnders kan