HALLO FLAMINGO
informatie:
miniprentenboekje
12x12 cm
16 blz.
fullcolor
uitvoering gevouwen
gelamineerd 300gr.
zachte kaft
incl. gratis lesmateriaal
A4-flipboek
 
Hallo flamingo: speciaal miniprentenboekje voor de Kinderboekenweek 2012
Hallo flamingo is een miniprentenboekje, speciaal geschreven voor de Kinderboekenweek 2012 met het thema "Hallo wereld! - over verschillende culturen". Flamingo’s zijn vreemd. Tenminste, dat vinden de boerderijdieren. Maar als Fla & Mingo gaan dansen veranderen ze van gedachten en wordt het een groot feest.

Waaruit bestaat Hallo flamingo?
Hallo flamingo bestaat uit:
- Miniprentenboekje (leverbaar per 5, 25 of 100 stuks)
- A4-flipboek incl. 1 miniprentenboekje. Het A4-flipboek is een klapper die opengevouwen neergezet kan worden, zodat het verhaal gemakkelijk kan worden voorgelezen. Ook ideaal voor op de verteltafel.
- Gratis lesmateriaal. In het miniprentenboekje en het A4-flipboek staat hoe u toegang krijgt tot online lesmateriaal: knutselwerkjes, kleurplaten en werkbladen.

Voor wie is Hallo flamingo geschikt?
Hallo flamingo is geschikt voor alle kleuters en hun leerkrachten. Het miniprentenboekje is bovendien een leuk en leerzaam cadeautje voor uw klas.

De Digiprent-serie 
Hallo flamingo is een deel van de Digiprent-serie. Deze bestaat uit kleurrijke miniprentenboekjes, A4-flipboeken en (gratis!) online versies. Door het verhaal op verschillende manieren aan te bieden, worden de gebruiksmogelijkheden vergroot. Bovendien gaat Digiprent over onderwerpen die er toe doen. Bijv. gezond eten, feestvieren, pesten en gevoelens. Kleuters blijven geboeid!

Miniprentenboeken en gratis online uitgave
De prentenboeken uit de Digiprent-serie worden namelijk allemaal gratis digitaal aangeboden, o.a. via YouTube, zodat u deze eenvoudig via een digitale nieuwsbrief of de schoolwebsite kunt delen met ouders. Niet alleen digitaal, maar ook op papier kun je de boekjes uit deze serie mee naar huis geven. Elke deeltje is namelijk in kleine en grote aantallen beschikbaar als kleurrijk miniboekje (12x12 cm) tegen zeer scherpe prijzen. Leuk om uit te delen bij projecten. Maar ook in de klas kunt u het boekje, naast de gratis versie voor het digibord, ook op de verteltafel terug laten komen als A4-Flipboek.

 

Beperkt aantal exemplaren beschikbaar; op=op.


Art.Nr. EAN Omschrijving Adviesprijs Order
DPS70Hallo Flamingo, A4 flipboek
Opruiming 25% korting; op = op.
€ 24,50
€ 18,38
DPS705Hallo Flamingo miniboekje 5 st.
Opruiming 25% korting; op = op.
€ 8,50
€ 6,38
Recensies

 

Anderen bekeken ook:
Digiprent-serieDigiprent-serie

lees meer Lees Meer
... omdat onderwijs ook Šnders kan