FOPCADEAU
informatie:
zeer voordeligminiprentenboek
12x12 cm
16 blz.
fullcolour
uitvoering gevouwen
gelamineerd 300gr
zachte kaft
flipoverboek op A4-formaat, platen
 
Het Fopcadeau!Het Fopcadeau is een kleurrijk (voorlees)verhaal. Alle cadeautjes liggen klaar om uitgepakt te worden, maar wie zal er het eerst gezien worden? Dit verhaal over cadeautjes is bij uitstek geschikt bij het uitwerken van het thema Sinterklaas of Feest. In het verhaal komen de begrippen eerste, tweede, derde, vierde... tot tiende allemaal aan de orde.

Waaruit bestaat het Fopcadeau?
Het Fopcadeau is verkrijgbaar als:

Miniprentboekje
Zeer eenvoudige uitvoering, afmeting 12x12 cm, 16 pagina's, fullcolour, uitvoering gevouwen, gelamineerd 300gr, zachte kaft.
Schoencadeautje? De eenvoudige uitvoering maakt dit boekje uitermate betaalbaar en is daarmee zeer geschikt om uit te delen bij projecten of thema's om op deze manier iets leerzaams en leesbaars mee naar huis te geven.

A4-Flipboek 
Een A4-Flipboek is een handige klapper op A4-formaat die opengevouwen neergezet kan worden, zodat de platen van het boek direct gepresenteerd kunnen worden in een groep of op een verteltafel. Meegeleverd wordt het mini-prentenboekje met de tekst. De verteller zit naast het A4-Flipboek en kan zo direct communiceren met de kinderen. Door de grote platen worden kinderen meegenomen in het verhaal en wordt de aandacht langer vastgehouden en de taalontwikkeling gestimuleerd.

Voor is het Fopcadeau geschikt?
Het Fopcadeau is geschikt voor alle kleuters en hun leerkrachten en begeleiders.

Bekijk een filmpje van het Fopcadeau:

 

Beperkt aantal exemplaren beschikbaar; op=op.


Art.Nr. EAN Omschrijving Adviesprijs Order
DPS20Fopcadeau Flipboek
Opruiming 25% korting; op = op.
€ 25,50
€ 19,13

Kerndoelenverantwoording:

9 De leerlingen krijgen plezier in het lezen en schrijven van voor hen bestemde verhalen, gedichten en informatieve teksten.
12 De leerlingen verwerven een adequate woordenschat en strategieŽn voor het begrijpen van voor hen onbekende woorden. Onder ‘woordenschat’ vallen ook begrippen die het leerlingen mogelijk maken over taal te denken en te spreken.
Recensies

 

Anderen bekeken ook:
Klaar voor de start - beginnende gecijferdheidKlaar voor de start - beginnende gecijferdheid

lees meer Lees Meer
... omdat onderwijs ook Šnders kan