DE SNOEPSLANG
informatie:
Afmeting 12x12 cm
16 pagina's
full colour
uitvoering gevouwen/geniet miniprentenboekje
gelamineerd 300gr.
groep 1/2
bijlagen:
Voorbeeldbladzijde uit De Snoepslang
 

Gezond eten en vormen herkennen

De Snoepslang is een miniprentenboekje met als thema's gezond, kleuren en vormen en Sint-Maarten. De Snoepslang neemt kinderen mee langs lekkere snoepjes in allerlei kleuren, smaken en vormen. Reuzelekker, maar is het gezond? De Snoepslang biedt alle aanleiding om aandacht te geven aan het thema Eten en snoepen en bevat diverse leerelementen.

Voor welke leerlingen is De Snoepslang geschikt?
Dit boekje bevat diverse leerelementen voor groep 1/2:
- gezond en ongezond eten (de slang eet te veel)
- verschillende vormen (vijf vormen worden benoemd)
- diverse smaken (zoet, zout, zuur) 
- de letter Z centraal 

Geef het boekje (voordelig!) cadeau aan kinderen in uw groep
Gezien de eenvoudige uitvoering en scherpe prijsstelling is De Snoepslang zeer geschikt om de kinderen uit uw groep te verrassen met een leesbaar cadeautje! Daarom extra voordelig bestelbaar per 5 stuks en per 25 stuks.

Binnenkort gratis digitaal beschikbaar + lesmateriaal
In het boekje wordt verwezen naar de gratis voor digitaal schoolbord beschikbare versie en aanvullend online lesmateriaal.

De Digiprent-serie 
De Snoepslang is een deel van de Digiprent-serie. Deze bestaat uit kleurrijke miniprentenboekjes, A4-flipboeken en (gratis!) online versies. Door het verhaal op verschillende manieren aan te bieden, worden de gebruiksmogelijkheden vergroot. Bovendien gaat Digiprent over onderwerpen die er toe doen. Bijv. gezond eten, feestvieren, pesten en gevoelens. Kleuters blijven geboeid!

Miniprentenboeken en gratis online uitgave
De prentenboeken uit de Digiprent-serie worden namelijk allemaal gratis digitaal aangeboden, o.a. via YouTube, zodat u deze eenvoudig via een digitale nieuwsbrief of de schoolwebsite kunt delen met ouders. Niet alleen digitaal, maar ook op papier kun je de boekjes uit deze serie mee naar huis geven. Elke deeltje is namelijk in kleine en grote aantallen beschikbaar als kleurrijk miniboekje (12x12 cm) tegen zeer scherpe prijzen. Leuk om uit te delen bij projecten. Maar ook in de klas kunt u het boekje, naast de gratis versie voor het digibord, ook op de verteltafel terug laten komen als A4-Flipboek.
 

Beperkt aantal exemplaren beschikbaar; op=op.


Art.Nr. EAN Omschrijving Adviesprijs Order
DPS01Snoepslang, A4 flipboek
Opruiming 25% korting; op = op.
€ 25,50
€ 19,13

Kerndoelenverantwoording:

9 De leerlingen krijgen plezier in het lezen en schrijven van voor hen bestemde verhalen, gedichten en informatieve teksten.
12 De leerlingen verwerven een adequate woordenschat en strategieŽn voor het begrijpen van voor hen onbekende woorden. Onder ‘woordenschat’ vallen ook begrippen die het leerlingen mogelijk maken over taal te denken en te spreken.
Recensies

 

... omdat onderwijs ook Šnders kan