HELDEN EN IDOLEN - QUIZ IT! JUNIOR
informatie:
50 quizkaarten
kleurrijk geÔllustreerd
voor leerlingen vanaf 8 jaar
incl. gratis digibordversie
bijlagen:
Voorbeeldkaarten Helden en idolen
 
50 Quizvragen over helden en idolen
Welke held was de Vader des Vaderlands? Welke heldin woonde in het Achterhuis en welke sportheld speelde altijd met nummer 14? Deze en 47 andere vragen over helden en idolen vindt u in de nieuwe QUIZ IT! Junior. Elk kaartje bevat een meerkeuzevraag op de voorkant en het antwoord op de achterkant. Helden en idolen is een kleurrijk en leerzaam quizspelletje.
Gratis toegang tot online versie!
U ontvangt bij uw bestelling gratis toegang tot de online versie van Helden & Idolen. Hiermee heeft u ook online toegang tot de quizkaarten. En u kunt de kaarten ook voor de hele klas op het digibord projecteren!

Hoe kunt u de online versie direct gebruiken?
Online versies zijn direct online beschikbaar via mijn.schoolsupport.nl (verzamelplaats voor digitale leermiddelen). Na bestelling van dit quizspelheeft u direct toegang tot de online uitgave met uw Schoolsupport inloggegevens. De online uitgave kunt u meteen gebruiken op uw computer en digibord. Deze versie is alleen bestemd voor gebruik op uw locatie (en bij u thuis).

Voor wie is QUIZ IT! Juniorgeschikt?
QUIZ IT! Junior is geschikt voor alle kinderen vanaf 8 jaar. De spellen zijn leuk om in tweetallen of alleen te doen, maar ook prima klassikaal in te zetten, bijvoorbeeld om een les mee te beginnen of te eindigen.

De serie QUIZ IT! Junior!
De serie QUIZ IT! Junior bestaat uit quizspellen rond allerlei vakgebieden en thema's. O.a. rekenen, taal (spreekwoorden, spelling), techniek, geschiedenis, topografie enz. Er verschijnen regelmatig nieuwe titels.
QUIZ IT! Junior is een zeer geschikt voor leerkrachten die graag meer educatieve spelmaterialen "voor tussendoor" willen inzetten in hun groep.

Handig kunststof doosje 
QUIZ IT! Junior wordt, speciaal voor het onderwijs, geleverd in een handig doorzichtig kunststof doosje.

Art.Nr. EAN Omschrijving Adviesprijs Order
QT185QUIZ IT! Junior, Helden en idolen + box, 5 st.€ 41,50
QT189QUIZ IT! Junior, Helden en idolen + box€ 8,95

Kerndoelenverantwoording:

56 De leerlingen verwerven enige kennis over en krijgen waardering voor aspecten van cultureel erfgoed.
Recensies

 

Anderen bekeken ook:
Benny BlauwBenny Blauw

lees meer Lees Meer
Helden en Hulpelozen, Zinder 10+Helden en Hulpelozen, Zinder 10+

lees meer Lees Meer
... omdat onderwijs ook Šnders kan