BRAINTRAINERS VOOR KIDS
informatie:
A4-formaat
3 boeken
zo’n 50 opgaven per boek
groep 5 t/m 8
zwart/wit binnenwerk
incl. 3 antwoordenboeken
kopieerlicentie
bijlagen:
BrainTrainers 1 - overzicht puzzels en raadsels
BrainTrainers 1 - voorbeeld
BrainTrainers 2 - voorbeeld
BrainTrainers 3 - overzicht puzzels en raadsels
BrainTrainers 3 - voorbeeld
 

Blijven hoofdrekenen met BrainTrainers

Met de puzzels en raadsels van BrainTrainers kunnen leerlingen hun geheugen trainen, zich verdiepen in nieuwe dingen en (samen met juf of meester) ook nog eens bij de tijd blijven. Het is belangrijk dat er logisch nagedacht én veel geoefend wordt, zodat een ieder ‘met z’n hoofd’ kan blijven rekenen! In de BrainTrainers zijn interessante en uitdagende puzzels te vinden met zowel cijfers als letters. Je moet dus verstand hebben van rekenen bij de ene puzzel, en verstand van taal bij de andere. Een gevarieerd aanbod met o.a. sudoku’s, kakuro’s, breinbrekers en woordslangen.
 
Voor wie zijn de BrainTrainers geschikt?
De BrainTrainers zijn inzetbaar naast alle methodes en bieden zo een extraatje op het gebied van rekenen. Leerlingen vanaf groep 5 t/m groep 8 kunnen op eigen niveau aan de slag met de verschillende puzzels en raadsels om de ‘brains’ te blijven trainen. Er is een boek voor leerlingen van 9-10 jaar, een boek voor leerlingen van 10-11 jaar en een boek voor leerlingen van 11-12 jaar. De boeken overlappen elkaar qua inhoud deels en sluiten qua stof daardoor goed op elkaar aan. Voor leerlingen die extra uitdaging nodig hebben, is het ook mogelijk om een BrainTrainer al in een lager leerjaar aan te bieden.
 
Waaruit bestaat de BrainTrainers? 

  • 3 boeken (groep 5-6, groep 6-7 en groep 7-8)
  • per boek zo’n 50 puzzels en raadsels
  • 3 antwoordenboeken

Veel variatie in puzzels en raadsels
Elk boek uit de BrainTrainer-reeks bestaat uit diverse puzzels en raadsels die aansluiten bij de belevingswereld van uw leerlingen. Laat ze kennis maken met Japanse puzzels als kakuro’s, hitori’s en futoshiki’s of verras ze met breinbrekende opgaven. Naast standaardpuzzels met cijfers en letters, wordt er bij BrainTrainers ook geoefend met puzzels die bestaan uit afbeeldingen en figuren. Door de grote variatie zullen uw leerlingen niet alleen het geheugen trainen, maar ook heel veel plezier aan de puzzels beleven!

 

NB. Een deel van de BrainTrainers is uitverkocht. De nog beschikbare varianten vindt u in de bestellijst hieronder.


Art.Nr. EAN Omschrijving Adviesprijs Order
BT02Braintrainers 2 - kopieerboek€ 22,50
BT11Braintrainers 1 - antwoordenboek€ 9,50
Recensies

 

... omdat onderwijs ook Šnders kan