ZORG VOOR RUST
informatie:
gebonden
in kleur
23 x 27 cm
bijlagen:
Inhoudsopgave Powerverhalen voor kids
Recensie Bibliotheekdienst Leer meer in sfeer
Recensie NBD over De magische kracht van poppen
Recensie NBD over Powerverhalen voor kids
Voorbeeldbladzijden activiteitenpakket SOS Conflict!
Voorbeeldbladzijden De magische kracht van poppen
Voorbeeldbladzijden Powerverhalen voor kids
Voorbeeldbladzijden theorie SOS Conflict!
Voorwoord Powerverhalen voor kids
 
Zorg voor rust is een serie fraai uitgegeven handboeken voor leerkrachten en begeleiders waarmee met leerlingen gewerkt kan worden aan het sociaal klimaat in de klas.

Waaruit bestaat de Zorg voor rust-serie?

De magische kracht van poppen (uitverkocht)
In De magische kracht van poppen staan ontzettend veel praktijkvoorbeelden, lesideeën, geschiedenis, weetjes en heel veel tips om poppen op een succesvolle manier in te zetten. Het is een heel rijk boek dat een fantastische inspiratiebron is voor iedereen die met poppen werkt of wil werken.
De magische kracht van poppen is geschikt voor iedereen die poppen wil inzetten in zijn lessen en / of begeleiding van kinderen. Met lesideeën voor kleuters en groep 3 t/m 8.

Het grote Snoezelboek (uitverkocht)
Het Grote Snoezelboek laat zien hoe snoezelen vorm kan krijgen binnen de basisschool. Een apart deel legt uit hoe je een snoezelruimte kunt inrichten en hoe je zelf snoezelmaterialen kunt maken. Een derde deel gaat over het werken met thema's binnen de klasorganisatie.
Snoezelen is voor alle leeftijden!

Leer méér in sfeer (uitverkocht)
Het boek Leer méér in sfeer bevat meer dan 400 voorbeelden, praktische tips, suggesties, nieuwe ideetjes, en is een bron van inspiratie voor de leerkrachten basis- en speciaal onderwijs.
Een aanrader voor iedereen die werk wil maken van een sfeervol schoolgebouw!

Na de pauze (uitverkocht)
Voor iedereen die graag meer met drama in de les wil en op zoek is naar inspiratie en lesideeën biedt Na de pauze o.a. dramaoefeningen, spellen, tips, muzikale uitwerkingen en bewegingselementen.
Na de pauze is geschikt voor leerkrachten en begeleiders die graag en goed met drama-activiteiten aan de slag gaan.

Powerverhalen voor kids (uitverkocht)
Ieder kind op de basisschool krijgt te maken met bijv. pesten, agressie, voelt zich eenzaam, schaamt zich, is jaloers, angstig. Met de powerverhalen in dit boek kan een kind makkelijker praten over zijn probleem en er ook een oplossing vinden!
Powerverhalen voor kids is bedoeld voor kinderen op de basisschool (groep 3 t/m 8) met of zonder problematiek. Het boek kan gebruikt worden in de klas, maar ook op individuele basis.

Sherborne Bewegingspedagogiek
Sherborne Bewegingspedagogiek is een ontspannende bewegingsmethode. Deze is gericht op het stimuleren van de ontwikkelingsmogelijkheden van zowel kinderen als volwassenen door middel van beweging.
Sherborne Bewegingspedagogiek is geschikt voor zowel ervaren als onervaren Sherborne-begeleiders en wordt toegepast door kleuterleerkrachten, psycho-motorische therapeuten, ouders en begeleiders van kinderen (en volwassenen) met sensorische problemen, lichamelijke en/of mentale beperkingen.

SOS Conflict (uitverkocht)
Iedere leerkracht en opvoeder heeft te maken met conflicten tussen kinderen. Pesten, misverstanden, ruziemaken, uitsluiten, kwetsen. De wijze waarop je als kind leert omgaan met conflicten, heeft gevolgen in je verdere leven. Als leerkracht kun je een constructieve bijdrage leveren door leerlingen goed te begeleiden rond conflictsituaties.
SOS Conflict! is geschikt voor alle leerlingen, leerkrachten en opvoeders vanaf groep 6 in het basisonderwijs en in het voortgezet onderwijs.

Twee maten rust (uitverkocht)
Muziek en beweging hebben samen alles in zich om kinderen die het (even) 'moeilijk' hebben, positieve input te bieden. Het samenspel van muziek, beweging en relaxatie wordt in dit boek aangeboden om probleemgedrag op te vangen en te voorkomen.
In Twee maten rust worden zeer concrete oefeningen en werkvormen aangeboden, bedoeld voor professionals in de begeleiding van kinderen.


Art.Nr. EAN Omschrijving Adviesprijs Order
Recensies
Plaats een recensie
Klik hier en geef uw mening >>

Schrijf een korte recensie die ook door anderen gelezen kan worden. Elke recensie wordt beloond met een kortingstegoed van 1,50 euro. U ontvangt een kortingscode via de mail die u bij een volgende bestelling kunt gebruiken.
LET OP: U moet ingelogd zijn om in aanmerking te komen voor de recensie-korting !


 

... omdat onderwijs ook Šnders kan