ZEG VAARWEL TEGEN UITSTEL! (EN WEL METEEN)
informatie:
rijk en kleurrijk geÔllustreerd
uit de serie Lach en leer
113 blz.
bijlagen:
Inhoudsopgave
Voorbeelden
 
Bij sommige leerlingen stapelt het (huis)werk zich steeds meer op. Afspraken worden niet nagekomen of een werkstuk wordt op het allerlaatste moment in elkaar geflanst. In dit boekje volop tips die leerlingen motiveren om iets af te maken. Geen smoesjes en getreuzel meer, maar ontdek en ervaar de voordelen van niet uitstelgedrag.


Voor welke leerlingen is Zeg vaarwel tegen uitstel! geschikt?
Dit boek is geschikt voor leerlingen die moeite hebben met plannen, tot actie komen en steeds alles uitstellen. Ook handig voor leerlingen die net leren omgaan met voorbereidingen en grote hoeveelheden werk (spreekbeurten, werkstukken, verslagen, weekplanningen, proefwerken enz.)

Waaruit bestaat Zeg vaarwel tegen uitstel!:
Deze praktische gids bestaat uit 20 hoofdstukken / tips:

  • Uitstelgedrag onder de loep genomen
  • Korte quiz
  • 20 manieren om je uitstelgedrag vaarwel te kussen (o.a. met Missie organisatie, Pep jezelf op, Leve diepgewortelde routine, Raak de weg niet kwijt in je eigen rommel, Ruim op, S.O.S. huiswerk, Met een doel kom je er, Groot werk, maak een onderverdeling)
  • Hoe te stoppen met je uitstelgedrag


Art.Nr. EAN Omschrijving Adviesprijs Order
LEL129789059326521Zeg vaarwel tegen uitstel! (en wel meteen)€ 10,00

Kerndoelenverantwoording:

0 Leergebiedoverstijgend: Deze uitgave is gericht op het ontwikkelen van algemene vaardigheden. Bij deze uitgave kan het zijn dat er geen specifiek leergebied wordt aangegeven. Deze uitgave is bijvoorbeeld gericht op het zelfbeeld, zintuiglijke en motorische mogelijkheden, omgaan met beperkingen, omgaan met hulpmiddelen of nieuwe media.
Recensies

 

Anderen bekeken ook:
Organiseer jezelf zonder je hoofd te verliezenOrganiseer jezelf zonder je hoofd te verliezen

lees meer Lees Meer
... omdat onderwijs ook Šnders kan