SURVIVALKIDS
informatie:
80-160 pagina's
geÔllustreerd
groep 4 t/m 8
praktische hulpgidsen voor leerlingen
 

Nieuwe reeks Survivalgidsen

SurvivalKIDs boeken maken sociaal-emotionele thema’s bespreekbaar. Ze zijn geschreven vanuit de leefwereld van kinderen en jongeren. Elk boekje is luchtig opgebouwd en goed gestructureerd en bevat tips, getuigenissen en cartoons. Er zijn meer Survivalgidsen om kinderen te helpen bij uiteenlopende onderwerpen.

SurvivalKID Echtscheiding
Er zijn een heleboel vragen die bij een kind opkomen van wie de ouders gaan scheiden. Dit boek bekijkt samen met kinderen wat ze overkomt, wat er moeilijk is en wat er nu gaat gebeuren. 

De SurvivalKID Echtscheiding is speciaal voor kinderen geschreven. Tijdens het lezen, leren ze hoe er voor alles wel een oplossing te vinden is. Het boek spoort ook aan om het te delen met anderen (beide ouders, grootouders of een leerkracht) zodat kinderen merken dat ze helemaal niet alleen zijn en ze ook als kind van gescheiden ouders heel gelukkig kunnen zijn.

SurvivalKID Pesten (Deze titel is helaas uitverkocht)
Wanneer kinderen met pesten te maken krijgen, zijn er een heleboel vragen en emoties die bovenkomen. De SurvivalKID Pesten bekijkt de pestproblematiek vanuit verschillende perspectieven en benadrukt het belang van de omgeving in het oplossen en bespreekbaar maken van pestgedrag. Het is op maat van kinderen geschreven en wetenschappelijk onderbouwd aan de hand van het KiVa-programma.


Art.Nr. EAN Omschrijving Adviesprijs Order
LEL239789462341739De SurvivalKID Echtscheiding€ 14,50
Recensies

 

... omdat onderwijs ook Šnders kan